مشاوره حقوقی رایگان - اقدام جدایی از جانب خانم

سلام و عرض ادب خانومی هستم 41 ساله در برج 8 سال گذشته بعد از چندین ماه محرمیت و نامزدی عقد محضری کردیم و منزلی که قرار بود دارم سلام شویم را پدر من تهیه کردند ، ایشون مشکلات فراوان و همیشه درگیر گوشیش بود در حالیکه یکبار داشت منو بخاطر دیدن گوشی اش خفه میکرد ، در حین چیدن جهیزیه من ویلایی از یک خانم دیگر در منزل دیدم و در ضمن بهانه جویی مکرر برای هر مساله ای داشت ، حتی در حدی که تاکیدی میکرد اینهمه وسایل خوب نخر برای جهیزیه و پولش را بده من کار کنم ، در نهایت از فروردین ایشون رفته و در ابتدا پدرم تاکید به مردم و صحبت داشت ولی نیامد ماه پیش به من گفته بیا حرف بزنیم که نرفتم و من میخواهم طوری که مشکل جدید و ضرر مالی مجدد ایجاد نشود اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمائید چه کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میتوانید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید .
اگر شما در منزل مشترک سکونت دارید می تواند دادخواست نفقه بدهید.