مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری نامها به اقای رییسی رییس قوه قضائیه

سلام ط.ع هستم از زرند کرمان خواستم درمورد نامه ای که در سفر استانی آقای ریسی به کرمان داشتن پیگیر شوم و ببینم که ایا همسرم مشمول عفو و بخشش شده است همسرم از لحاظ اعصاب و روان جز بیماران توانبخشی بهزیستی شده و ان هم از نوع شدید زندان کلاسهای احکام و قران شرکت میکند و جزۀ سی قرآن بهمراه چند سوره برگ حفظ نموده و از مقامات والا درخواست عفو و بخشش را داشتم ممنون میشم اگه پیگیری کنید و دل 3فرزندم و من حقیر ارشاد نمایید خداوند چراغ پاهایتان را روشن بگرداند
التماس دعا

پاسخ ها :

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

سلام و درود قطعا اگر همسرت بیمار صعب العلاج باشه میتونی حکم صادره قبلی رو اعتراض بزنی حتی اگه مهلت گذشته باشه و قید کنی بیماری رو و مدارک پیوست و ا قاضی اجرای احکام بخواهی ک موافقت کنه ک زندان شوهرت تبدیل یا تخفیف یا......بشه