مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق

سلام لطفا درصورت امکان کمکم کنین
من متولد 75 هستم شوهرم متولد73 از سال 96 بدلیل بارداری منو از خونه بیرون کرد و شکایت نفقه خودم بچم کردم ترک انفاق زندانی بریدن براش اما گولم زد رضایت گرفت دوباره شکایتش کردم شش ماه یک روز براش بریدن پارسال هنوز نتونستم پیداش کنم حکم اجرا نشده و حدود هشت ماهه که نفقه خودم بچم پرداخت نکرده ایا میتونم دوباره شکایت ترک انفاق کنم ؟ با این شکایتا میخوام حضانت بچم بگیرم بعد هفت سال اخه میخواد اذیت کنه که مهریه ببخشم بچم بگیرم راهنمایینم کنین میشه دوباره ترک انفاق خودم بچم شکایتش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن شوهرم روابط نامشروع داشته با یه زنی که 13 سال از خودش بزرگتره و بچه 12 ساله داره که حکمش گرفتم ثابت شده و از همین خانم بچه دار شده و باهم زندگی میکنن شوهرم ارایشگر تو اسنپ تو شرکت کار میکنه خرج زنه بچش و بچه شیرخورشون داره میده خونه همه چی گرفته ماشین همه چی بنام زنس ... اما من بچم هیچی راهنماییم کنین لطفا

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

شما هم میتونید مجددا شکایت کنید و هم دادخواست طلاق بدید و طلاق بگیرید و همچنین دادخواست مطالبه نفقه بدید