مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک و شکایت داشتن از فروشنده

سلام خسته نباشید
من خودرویی سال 90 خریداری کردم و یک قولنامه دستی با فروشنده نوشتیم ماشین چون لیزینگ بود سند و پلاک نمیخورد منتظر موندیم تا فک رهن شود بنده خدا چک ها رو پرداخت کرده ولی دیرتر و برای همین جریمه خورده بود و ما هر ماه پیگیر که جریمه ها پرداخت کند ولی توجه نمیکرد که اخر بعد 9 سال جریمه ها رو با بدبختی ما توانستیم بگیرم و بعدش به ما وکالت تعویض پلاک داد بعد از 1 ماه فک رهن شد ما رفتیم تعویض پلاک دیدیم شکایت داره از طرف تامین اجتماعی ماشین تعویض پلاک نمیشه خاستم ببینم ما چیکار کنیم این فروشنده هم پولشو تمام گرفته و الان هم میگه به من ربطی نداره ماشین پلاک نمیشه 33 میلیون هم تامین اجتماعی میخاد برای همین توقیف پلاک کرده ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدین تا به ادعای شما رسیگدگی بشه