مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین ماموریت که نهایتا از کار افتاده شدم

تصادف در حین ماموریت که نهایتا از کار افتاده شدم ..
سلام بنده در سال 87 در حین ماموریت اداری همراه با راننده از کارمندان مرکز بهداشت استان چهار محال و بختیاری شهرکرد دارای برگ ماموریت . در حین مراجعه به اداره با کامیون شخصی که مقصر صد در صد بود تصادف کردیم که بنده سرنشین بودم با 30 مورد شکستگی .. ضربه مغزی کما و ..... راهی بیمارستان شدم و راننده فقط دچار شکستگی پاها و نهایتا طبق نظر پزشکی قانونی و کمیسیون پزشکی استان از کار افتاده شدیم .. لذا اداره دانشگاه علوم پزشکی برای بنده هیچ کمک و ارفاقی نکرد. دیه بنده را هم تقریبا نصفه نیمه محاسبه کردند
ایا اکنون میتوانم از راننده شکایت کنم .
با تشکر 4 شهریور 99

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

مطالبه مبلغی زاید بر دیه نافذ نیست و اگر گواهی پزشکی قانونی داشته باشین بیمه فرد مقصر مکلف بود دیه شما رو پرداخت کنه ودر غیر اینصورت راننده باید از عهده خسارت بر بیاد