مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب زیر راه پله در آپارتمان های وکالتی

با سلام
بنده یک آپارتمان با قدمت 8 سال را بصورت وکالتی ( قولنامه ای ) خریداری کرده ام که سازنده ساختمان از همان اول موقع ساخت طبقه همکف مکان زیر راه پله مشاع را برای طبقه همکف سرویس بهداشتی ساخته است و چشم پله و زیر راه پله ها را بدین صورت تصاحب نموده است سوال اینجاست آیا می توان حکم تخریب سرویس بهداشتی طبقه همکف را گرفت ؟ به چه صورت می توان حکم گرفت ؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
مطابق قانون تملک آپارتمان‌ها قسمت های مشاعی متعلق به تمام واحد ها است
اگر برای ملک‌ سند تفکیکی صادر شده است کسانی که سند تفکیکی دارند می‌توانند دادخواست قله و قمع بنا در مشاعات را ثبت کننداگر سند مشاعی صادر نشده است ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت کنید سپس دادخواست قلع و قمع را به دادگاه تقدیم کنید