مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زیر پله توسط یکی از همسایه ها و تبدیل به انباری

با سلام و احترام ؛
ساختمان ما چهار واحد هست ، یکی از همسایه ها زیر پله که منتهی به پارکینگ هست درب و قفل گذاشته و اطرافش رو رو بسته به عنوان انباری داره استفاده میکنه ،
بخاطر فشار ضعیف اب قرار شد ما پمپ اب و مخزن بگیریم برای ساختمان وقتی بهشون گفتیم جای پمپ و مخزن داخل زیر پله هست که شما انبار کردین قبول نمیکنه و میخوان
نزدیک پارکینگ من بزارن و رفت و امد با ماشین برای من سخت تر میشه باید چیکار کنم و این که ایشون هم واحدش پارکینگ نداره موتورش رو داخل پارکینگ کنار زیر پله میزاره .

پاسخ ها :

زیر پله ساختمان ساختمان