مشاوره حقوقی رایگان - زیر پله و پاگرد

سلام.من مستاجر در یه ساختمان سه طبقه و 6 واحده هستیم.طبقه سوم.دوچرخه ای داریم که استفاده میکنیم.در قسمت پارکینگ خودمون بود .اما چون امنیت نبود،در زیر پله قرار دادیم.زیر پله جدا از در اصلی و با دری مجزا و همسطح به پارکینگ وصل است.مدیر ساختمان میگوید زیر پله باید خالی باشد و حق گذاشتن هیچ وسیله ای ندارید.باید دوچرخه در انبار باشد.اما این خیلی سخته که دوچرخه ای که دائم استفاده میشه در انبار قرار داده بشه.از طرفی انبار کوچک هست و دوچرخه به سختی در آن قرار میگیرد.میخواست بدونم از لحاظ قانونی ایشون میتونن همچین اصراری داشته باشند؟و ایا راهکاری برای حل این جریان هست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که رضایت بقیه ساکنین را کتبا بگیرید مشکلی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برای قراردادن اشیا در مشاعات باید رضایت تمام مالکین گرفته شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درست گفته باید رضایت کلیه مالکین را کتبا بگیرید یا کرایه بدهید چون آنجا مال همه است