مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب متوفی توسط وراث

درود فراوان.
یه شخصی در زمان حیات مبلغ7میلیون تومن به حساب شخص حقیقی کارت به کارت کرده و دقیقا یکسال بعد از دنیا رفته.مدرک صورت حساب بانک هست. وراث چطور می‌توانند این مبلغ را بازپس‌گیرند؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا وراث نسبت به أخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایند.
سپس تمام وراث به عنوان قائم مقام قانونی متوفی، دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد صورتحساب بانک و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ورثه باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید
و