مشاوره حقوقی رایگان - چک، خیانت درامانت

با سلام
بنده دوسال پیش یک فقره چک سفیدامضا به درخواست عمویم، جهت ضمانت در بانک به ایشان دادم. و عمویم متاسفانه، چک سفید مرا به فرد دیگری داده، و از فرد مذکور مبلغ 100میلیون پول سودی گرفته، و من اصلا درجریان نبوده ام. تا اینکه بعد از گذشت دوماه از طریق همین فرد در جریان قرار گرفته ام، که چک من دست ایشان است.
علی ایهاالحال، عموی بنده بعلت کلاهبرداری و بدهکاری در زندان است. و این فرد شکایت من را کرده، و خودش درچک مبلغ 100میلیون را نوشته. این درحالی است که عموم، مبلغ 20میلیون از این، پول را داده است. ولی این فرد، بدون لحاظ پول گرفته، خودش درچک مبلغ صدمیلیون نوشته و شکایت کرده. که باید80م شکایت میکرد. آیا خیانت در امانت نیست، راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هشتادمیلیون رابده باشماراه خواهدآمد.موفق باشید