مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ضرر و زیان چک امانی برگشت زده شده بعد از اثبات امانی بودن چک در دادگاه حقوقی

با سلام. طی یک معامله ملک چک ضمانت بنام بنگاه مسکن صادر و موضوع تسویه وام مبایعه نامه با فرد فروشنده قید شده است. بنگاه مسکن چک را به فروشنده داده و فروشنده که ملک وی بدهکاری زیادی داشته آن را برگشت میزند تا خریدار را وادار پرداخت بدهی ملک نماید. خریدار در دادگاه بدوی حقوقی و تجدید نظر، فروشنده را محکوم به پرداخت بدهی ملک میکند و متعاقبا دادخواست استرداد لاشه چک داده و در حکم قطعی اثبات میشود چک امانی بوده و حق برگشت زدن را نداشته است. اکنون بعد از سه سال که سابقه برگشتی چک موجب تضییع حقوق خریدار شده (عدم دریافت دسته چک و وامهای مختلف و افتتاح حساب بانکی) چگونه میتواند حقوق خود را استیفا کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

می تواند دادخواست جبران ضرر وزیان ناشی از جرم تقدیم کند وپیگیری نباید به شرط ورود ضرر زیان مستقیم ولی ضرر وزیان اکتسابی قابل پرداخت نیست