مشاوره حقوقی رایگان - حقوق وزارت کار

با سلام. بنده دو ماه است که برای یک مجموعه خصوصی کار می‌کنم. در زمان استخدام به بنده گفتند که همه قوانین حقوق و بیمه و... طبق وزارت کار هستش. ماه اول، ساعت کاری بنده مدام تغییر می‌کرد چون مجموعه تازه کار بود، اما 8 ساعت کاری را داشتم. بنده 1,400,000 تومان حقوق دریافت کردم. ماه دوم بنده 6ساعت کار از ساعت 15:00 الی 21:00 داشتم. این ماه به بنده 1,500,00 پرداخت کردند. لازم به ذکر است که روز اول به بنده گفتند که 10 روز آزمایشی هستش و سپس قرارداد رسمی و بیمه انجام می‌شود. اما پس از دو ماه، نه بیمه شده ام و نه قراردادی نوشته شده بلکه مدام امروز و فردا می‌کنند. سؤال بنده این است که با این ساعت کاری، حداقل حقوق بنده چقدر است؟ در صورت امکان، نحوه محاسبه را نیز بگویید تا بنده متوجه شوم. با تشکر

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام حداقل حقوق اداره کاری تقریبا سه تومن می شود و با طرح دادخواست در اداره کار ب حقوق قانونی خود دست پیدا میکنید