مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک به همسر

با سلام وقت بخیر ؛ همسرم خانه و زمینی داره که بدلیل وام دار بودن خونه و سند نداشتن زمین گویا نمیشه بنامم بزنه؛ میدونم وکالت هم بدردم نمیخوره چون پدر شوهرم زنده س اگه خدای نکرده اتفاقی برای همسرم بیوفته وکالت باطل میشه؛ برای واگذاری ملک همسرم بمن بجز مبایعه نامه ، برای قرارداد فی ما بین طرفین باید شاهد داشته باشیم؟یا امضا اشخاص دیگری بجز خودمون نیاز هست؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام شما با حفظ حق مرتهن میتوانید سند را بطور رسمی انتقال دهید.

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام شما میتوانید با حفظ حقوق مرتهن اقدام به انتقال رسمی ملک به نام خود نمایید