مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه ساخت در اراضی حریم شهرها و ارجاع پرونده تخلف به کمیسیون ماده 100

با عرض سلام و خسته نباشید
مجری صدور پروانه ساخت در حریم شهرها چه ارگانی می باشد؟
اگر شهرداری از صدور پروانه خودداری می کند باید به کجا شکایت کنیم؟
در چه مرحله ای از ساخت و ساز می توان پرونده را به کمیسیون ماده 100 ارجاع داد؟
حتما باید زمین مسقف باشد تا امکان طرح در کمیسیون ماده 100 را داشته باشد و یا در هر مرحله ای از ساخت و ساز (شروع کار مثل پی کنی و شفته) می توان پرونده را به کمیسیون ماده 100 ارسال کرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به دیوان عدالت اداری شکایت کنید و در هر مرحله ای میتوان به کمیسیون ماده 100 ارجاع گردد.