مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص واخواهی چک برگشتی

باسلام خدمت اساتید محترم . بنده یه چک 14میلیون به کسی دادم ایشون از یه جا برگشت زده بودن حکم جلب گرفتن حکم غیابی کیفری داده بودن بعد از بازداشت باسند آزاد شدم بعد ایشون باز رفتن از شهری نزدیک تر از دوباره شکایت تنظیم کرده بودن اینجا هم رای غیابی داده ولی حقوقی شده بعد بنده درخواست واخواهی دادم خواستم بدونم واخواهی قبول میشه یا نه اگه نشه جلب داره یانه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
واخواهی نسبت به حکم غیابی ازتاریخ ابلاغ رای بیست روز مهلت واخواهی است اگرخارج مهلت درخواست واخواهی نسبت به حکم رادارید درصورتیکه رای به شما ابلاغ قانونی شده باشد وشماادعای عدم اگاهی از حکم را داشته باشید می توانید خارج مهلت درخواست واخواهی مطرح کنید دادگاه هم نسبت به درخواست واخواهی خارج ازمهلت اگر ادعای عدم اگاهی شما را واردتشخیص داد به دادخواست واخواهی رسیدگی میکند درغیراینصورت قراررد دادخواست واخواهی صادرمیکند