مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن دستگاه عظیم چیلر پشت پنجره آپارتمان واقع در برج 16 طبقه

با سلام
یک واحد آپارتمان در شرق تهران واقع در یک برج رو پیش خرید کردم. دو سال پیش برای انتخاب واحد مراجعه کردیم و واحدی رو در طبقه اول برج 16 طبقه انتخاب کردیم.
پس از گذشت دو سال واحد رو تحویل گرفتیم ولی متاسفانه دو عدد برج خنک کننده عظیم و با سر و صدای خیلی زیاد دقیقا در فاصله یک متری پنجره های اتاق و و حیاط قرار داده اند و به شدت این موضوع غیر قابل تحمله . از شرکتی که باهاش قرارداد داشتم شکایت کردم. آیا به نتیجه میرسد؟
چه مستنداتی باید ارائه کنم که مجبور به جمع آوری و قرار دادن آن در محل دیگری باشند.

تشکر