مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با طلاق توافقی

وکیل گفت مبلغ...... تومان میگیرم و کار طلاق توافقی را ظرف 20 تا 25 روز انجام میدم و من چون پول همراهم نبود یک سوم مبلغ را پرداخت کردم (و ایشان خیلی اصرار کردند که همه پول یکجا پرداخت شود) حالا از دادگاه دادخواست ارسال شده برای دو ماه دیگر و مشخص شده در مورد مدت دروغ گفته شده و وقتی اعتراض کردم گفت دادگاه شلوغ است و ایا وکیل که مدعی بود هر روز یک پرونده دارد نمیدانست که زمان میبرد و حالا برای مابقی پول هی زنگ میزند و بنده میخواهم شکایت کنم و اگر قرار بود در زمان عادی انجام شود خودم انجام میدادم و ایشان گفتند وکلا فوت و فن های خاصی برای تسریع در کار بلدند و از شما بزرگوار راهنمایی میخواهم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تعیین وقت رسیدگی در صلاحیت وکیل نیست و شاید با پیگیری حضوری بتواند وقت نزدیکتری از دفتر شعبه تقاضا کند. اما به این علت نمیتوانید شاکی باشید چون این امور خارج از حیطه اختیارات وی بوده است و تعهدی نمیتواند داشته باشد.درضمن در طلاق توافقی با وکالت درطلاق ، شما ملزم و ناچار از اخذ وکیل هستید و خودتان به تنهایی نمیتوانید اقدام‌ کنید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر به کذب ادعایی مطرح شده که فلان مدت کار را انجام دهد ونداده خوب الان باید پاسخگو باشد اما اگر تعهد زمانی نداده حق با وکیل است.پرونده تان در چه وضعیتی است؟
09128889189 جهت ارائه مشاوره لازم