مشاوره حقوقی رایگان - تخریب بنا

با سلام
زمینی هزار متری دارم در شمال که چسبیده به بافت هست و ساخته شده .. من پارسال منزلی دویست متری ساختم که یک روز که من نبودم اومدن و منزل من رو تخریب کردن .. حالا میخوام بدونم چه کاری میشه انجام داد تا بتونم مجوزی برای ساخت بگیرم .. و اینکه کلا چه کاری باید انجام بدم .. ممنون میشم شخصی که متخصص این نوع نوع پرونده ها هستن راهنماییم کنن ..

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اول کارشناسی بشه،،بعد نقشه محل دیده شود و شرایط ساخت بررسی شود