مشاوره حقوقی رایگان - در درگیری دماغ پسرم شکسته ولی متهم شاهد اورده در دادگاه که پسرم با سر به کله متهم زده و خودش دماغش را

در درگیری که بین پسرم17ساله با متهم14 ساله انجام شد متهم کله زده و دماغ پسرم شکسته حالا متهم شاهد به دادگاه برده که شاهد بیان کرده خود پسرم کله زده و در واقع خودش دماغش را شکسته در حال حاضر با این که بنده شاهد ندارم ولی نامه پزشکی قانونی است و من خودم هم به 110 زنگ زدم و امد ایا حق من ضایع می شود

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به نظر پزشکی قانونی و دادگاه دارد