مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره ثبت اسناد

با سلام
بنده صاحب دو دانگ زمینی هستم و حال که برای تک برگ شدن سند اقدام نموده ام حدود متراژ زمین کمتر از مقدار سند دفترچه است.
سازمان ثبت اسناد به بنده جواب کتبی داده است که اصلاح سند منوط به رضایت تمامی شرکا میباشد در حالی که طبق تحقیقات، بنده به عنوان شریک و ذی نفع سهم خود میتوانم اقدام به تقاضای اصلاح سند نمایم
حال دو سوال:
ایا بنده میتوانم به عنوان یک شریک به صورت مستقل درخواست اصلاح سند دهم؟و اداره ثبت موظف است که انجام دهد؟
و دوم اینکه اگر اداره ثبت از انجام اصلاح سند سر باز زند بنده باید به چه ارگانی جهت شکایت از اداره ثبت مراجعه نمایم؟
با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه تقاضای اصلاح کنید