مشاوره حقوقی رایگان - آیا ارثیه مرد جز مستثنیات دین است

سلام، وقت به خیر. بنده از لحاظ مالی بسیار ضعیف هستم و حدود 200 میلیون تومن به بنده سهم الارث از منزل پدری تعلق می گیرد که هنوز به صورت ملک هست و مادرم و برادرم همچنان در آن منزل ساکن هستند و هنوز انحصار وراثت نداده ایم بنده به جز پول رهن منزل هیچ پول ، منزل و ماشینی هم ندارم و خانم بابت مهریه منزل پدری را توقیف کرده آیا جز مستثنیات دین بنده است؟ چنانچه در شعبه اجرای احکام لایحه مستثنیات دین ارائه دهم و مخالفت بشود می توانم اعتراض کنم یا از سیکل دیگری پیگیری کنم؟ نظرات متفاوت هست ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

ملک ارثی مستثنیات دین مستثنیات دین سهم الارث زوج مستثنیات دین در پرداخت مهریه مستثنیات دین مهریه از ارث مهریه