مشاوره حقوقی رایگان - قید نشدن متراژ در سند

سلام
یه خونه کلنگی قدیمی رو میخواستم بخرم، سند دفترچه ای داره، وقتی سند رو رویت کردم متراژ اصلا ذکر نشده بود، مشاور املاک گفت مشکلی نداره و برخی سندهای قدیمی همینطوری هستند، میخواستم بدونم آیا واقعا بعدا مشکلی پیش نمیاد؟! چون بعضی مشاور املاک ها فقط دنبال این هستند که معامله جوش بخوره

پاسخ ها :

قید نشدن متراژ در سند عدم وجود متراژ در سند متراژ ملک در سند متراژ ملک