مشاوره حقوقی رایگان - ارزش حقوقی کپی برگه ی استعلاجی

با سلام
اینجانب کارمند یکی از ارگانهای دولتی می باشم و چندی قبل تعدادی برگه ی کپی که فاقد اصالت بود به مدیر مربوطه ام تحویل دادم و اعلام کردم که بیمارم و امکان حضور سر کار را نداشتم و کارگزینی شرکت بعد از گذشت مدتی اصالت برگه ها را استعلام گرفت که مشخص شد واقعی نیستند. با توجه به اینکه فقط کپی برگه های استعلاجی موجود است و تازه انهم فاقد کپی مهر و امضای بیمارستان و ریاست بیمارستان است و جای انها در برگه خالی است و فقط مهر پزشک دارد . ایا به بنده اتهام جعل وارد است ؟
لازم بذکر است در جلسه ی هیئت تخلفات اداری اقرار کردم که برگه های کپی تاریخش را تغییر دادم .

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نظريه 3480/7 – 1/58/1380 اداره حقوقی قوه قضاییه:می گوید
«چون از فتوكپي هاي مجعول در ادارات و بسياري از مراجع استفاده و به آنها استناد شود، مصداق سند است زيرا سند آنست كه براي اثبات دعوي يا دفاع از آن، به آن استناد شود. بنابراين ساختن آن به قصد تقلب، جعل و تزوير مشمول ماده 523 قانون مجازات اسلامی و نتيجتاً جاعل و استفاده كننده از آن حسب مورد به مجازات جعل يا استفاده از سند مجعول محكوم مي شود.موفق باشید