مشاوره حقوقی رایگان - کسر 1/4 حقوق بابت مهریه

با سلام همسرم نامه از اداره ثبت داده محل کارم بابت اجرای مهریه می خواستم بدونم 1/4 شامل چه بندهایی هست کل حقوق و مزایا یا خالصی ؟
و اینکه آیا برای این 1/4 دادگاه برگزار می شه؟ که دفاعی داشته باشم یا نه
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

. خیر بابت این یک چهارم دادگاه برگزار نمی شود و در خصوص میزان یک چهارم توقیفی نیست به اداره شما اعلام می گردد و اداره مربوطه با توجه به میزان حقوق شما یک چهارم را تعیین می کند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر یک چهارم از خالص دریافتی کسر میگردد و دفاع و اعتراض نتیجه ای ندارد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

یک چهارم از خالص حقوق دریافتی. خیر جلسه دادگاه برگزار نمی‌شود