مشاوره حقوقی رایگان - سئوال حقوقی

باسلام، پرونده بنده از دیوان عدالت اداری که جهت بررسی بیشتر به هیات حل اختلاف اداره کار شهرستان اعاده شده اولا بعد از بررسی و تشکیل جلسه آیا هیات حل اختلاف اداره کار رای صادر می کند یا پرونده را به دیوان عدالت داری ارسال می کند تا رای صادر کند؟ دوما آیا این رای قطعی است یا باز هم خواندگان می توانند اعتراض کنند؟ ممنون می شوم توضیح بدهید

پاسخ ها :

ارسال پرونده از دیوان عدالت اداری به هیات حل اختلاف اداره کار پرونده در هیات حل اختلاف اداره کار هیات حل اختلاف اداره کار دیوان عدالت اداری