مشاوره حقوقی رایگان - رای طلاق در دادگاه دیوان عالی

با سلام حضور وکلای گرامی و عزیز
من به رای دادگاه تجدید نظر در مورد طلاق به درخواست زوجه که تایید شده بود اعتراض کردم در دادگاه دیوان عالی این رای نقض شده ولی هنوز رای صادر نشده فقط این مطلب در مورد رای دادگاه دیوان نوشته شده در سایت ثنا ( رای مورد اعتراض به علت نقض تحقیقات نقض شد )
حال با توجه به این رای دیوان طلاق به درخواست زن من ردشده و پرونده مختومه شده یا نه پرونده برگشته به دادگاه تجدید نظر یا دادگاه بدوی ؟
با تشکر از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
رسیدگی مجددبه دادگاه صادرکننده رای ارجاع میشود یعنی اگر رای طلاق درمرحله تجدیدنظرتاییدشده بوده سپس به دیوان رفته دادگاه صادرکننده دادگاه تجدیدنظراست