مشاوره حقوقی رایگان - تحویل آپارتمان با قبض تخلیه ثبتی و عدم دریافت مبلغ مانده جهت تحویل

با سلام احتراما اینجانب آپارتمانی خریداری کرده در زمان تحویل فروشنده از تحویل امتناع کرد بنده با برگ تخلیه که وکالتا گرفته بودم اقدام به تخلیه نمودم که نامبردگان با حیله و فریب شخصی را بعنوان مستاجر با اجاره نامه جعلی که با شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول نامبردگان نیز اثبات شد و در دادگاه کیفری رای غیابی سپس واخواهی و تایید شد و در مرحله 20 روزه ابلاغ قرار دارد که احتمالا تجدید نظر بدهند قرار داریم از طرفی مدت اجاره پایان یافت و بنده توسط اجرا ثبت تخلیه را گرفته و آپارتمان را تحویل گرفتم به نامبرده جهت گرفتن مبلغ 130 میلیون تومان در مبایعه نامه مقرر شده بود در زمان تحویل آپارتمان نقدا داده می شود ابلاغیه فرستادم که جهت تسویه حساب و تحویل مبلغ مانده اقدام نماید که تشریف نیاوردند و وجه التزام هم در مبایعه نامه از بابت روزی 200 هزار تومان است و اقدام به شکایت واهی بر علیه اینجانب که معامله ربوی انجام داده‌ایم کرده اند از طرف آگاهی برای من اس ام آس آمد رفتم مبایعه نامه و طرز انجام معامله را نوشتم دوباره دفتر دادسرا به آگاهی ارجاع و موضوع به کارشناس ارجاع داده شد که کارشناس هم طرز دریافت و پرداخت مبایعه نامه را مطابق توافقات قید کرده وله ارسال ابلاغیه از طرف اینجانب هم برای مانده مبلغ اشاره کرده و نوشته باقی ادعاها از طرف دادسرا رسیدگی گردد بنده نیز با طرح دادخواستی از دادگاه درخواست وجه التزام و تسویه حساب از طرف فروشنده را خواستار شدم که بنده ابلاغ آمده که 15 میلیون جهت تودیع خسارات واریز کنم. به نظر شما با شهادت دروغ که نامبردگان طی صورتجلسه ای انجام دادند و هیچکدام از امضا کنندگان در جریان معامله ما نبودند نامبردگان ادعای معامله ربوی را ثابت میکنند نامبردگان گفتند که معامله ربوی بوده و بدلیل اضطرار فروشنده چون آپارتمان به مزایده رفته بوده است این معامله بصورت گرو در اختیار خریدار بصورت وکالت بلاعزل قرار گرفته درحالی که بنده آپارتمان خود را فروخته و آپارتمان نامبردگان را به مزایده بانک سنا از بابت رهن رفته بود خریدار کردم و طبق مبایعه نامه رهن آنها را پرداخت و سند را آزاد و با وکالت بعد از پرداخت حدود چهارصد میلیون طی سه فرقه چک که همه آنها را هم پاس کردند اقدام به زدن سند به نام خود کردم فقط 130 میلیون برای تخلیه و تحویل ماند که طبق توافق در مبایعه نامه مقرر شد در زمان تحویل نقدا به فروشنده داده شود لطفاً راهنمایی کنید که آیا ادعا آنها پذیرفته می شود؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شما برای احقاق حقتان در پرونده ها قطعا یک وکیل مجرب بگیرید و راهنمایی وکیل به تنهایی مشکلی از شما حل نخواهد کرد