مشاوره حقوقی رایگان - ارسال کلانتری به دادگاه یا مراجعه من به دادگاه

در درگیری ضرب و جرح . نامه پزشک قانونی من برای کلانتری ارسال شد و صورتجلسه کلانتری هم شده بود و کلانتری به من گفت برو دادگاه شکایت کن خواستم بدونم چرا خودشان ارسال نمیکنند دادگاه؟ پزشک قانونی یک نامه به همراه معاینه مجدد برای سه ماه دیگه داده به کلانتری خواستم بدونم الان طرح شکایت کنم بهتره یا 3 ماه دیگه که معاینه مجدد دارم ؟ اگه الان شکایت کنم پرونده راکت نمیمونه؟؟ درگیری و ضرب و جرح بوده

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
وفق بند الف ماده29قانون ایین دادرسی کیفری که ضابطین را تعریف نموده ومامورین اموزش دیده کلانتری ضابط تلقی میشوند ووفق ماده 37 از قانون فوق شکایت شفاهی وکتبی افراد راپذیرفته وسپس جهت کسب تکلیف به نظر دادستان برساند لذا شما میتوانید شکایت خود را درکلانتری مطرح نماید وکلانتری پس از ضمیمه نمودن پزشکی قانونی وگزارش جهت کسب تکلیف نزد دادستان مربوطه ارساب کند یا اینکه از دادسرا مستقیما شکایت را مطرح وپس از ارجاع به نامه پزشکی قانونی وگزارش کلانتری استناد کنید
موفق باشید