مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات

آیا میتوان بخاطر نقل انتقال اموال و حساب بانکی که مستثنیات محسوب میشود بخاطر فرار از دین و نپرداختن مهریه شکایت کیفری فرار از دین را مطرح کرد؟ (سه دانگ آپارتمان و یک مغازه و یک خودرو که چند ماه قبل مطالبه مهریه به نام اعضای خانواده شده)

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
مستثنیات دین قابل توقیف نبوده وبا توجه به اینکه جهت رفع حوایج محکوم علیه در نظر گرفته میشود چنین حکمی لحاظ شده حال انکه اگر مشخص شود محکوم علیه نیازمند انها نبوده وبه قصد فرار از پرداخت دین انها را واگذار نموده وسونیت ایشان محرز شود به نظر بنده قابل تعقیب کیفری هست