مشاوره حقوقی رایگان - تبانی

با سلام
به همسرم ماهیان یک میلیون و دویست نفقه دادم هیچ لباس و لوازم ارایشی نخرید که هیچ تازه لباس خواهر و مادرش را می پوشد
سه سال است ترک انفاق شکایت و منع تعقیب می خوره

حالا من متوجه شدم قصد کندن داشته مادر زن نتونسته حالا میخوان با شایعات و اراجیف منو خراب کنند تا بپوشونن کاراشونو
5 ماه زن و بچمو برده پیش خودش هر وقتم دم در رفتم ببینمشون مثل حیوان برخورد کرد هنوز هیچ رفتاری از من ندیده ولی دائما میگه برو گمشو قانون چی میگه
میرم قانون ظاهرا سفارش کردن این زنشو میزنه میخایم ادمش کنیم
والله قسم اگر کمتر از گل گفته باشم
الان چطور می تونم مادر زنم رو از وسط راه بردارم با توجه به اینکه زنم جلو مادرش لال میشه و پدر خانمم بر حیوان صفتی خانمش واقف و همیشه میگه بیا ببرش زنتو میرم نمیزاره

من چه کنم ؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
دادخواستی تحت عنوان الزام به تمکین در اسرع وقت مطرح نمایید و ماهیانه مبلغی تا صدور حکم الزام به تمکین به حسابشان واریز کنید تا از زیر بار شکایت کیفری ترک انفاق رهایی پیدا کنید و سپس در صورت عدم تمکین اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه بگیرید و ایشون رو هم طلاق ندید تا خودشون اقدام کنن و اگر برای مطالبه مهریه دادخواست دادن اعسار ثبت کنید
www.instagram.com/mortezajamalvand
مرتضی_جمالوند_وکیل_پایه_یک_دادگستری