مشاوره حقوقی رایگان - درمورد غصب و تصرف زمین شهرک مسکونی در روستا

با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان بنده پدرم سال 71 یک زمین به مساحت 400 متر از عموی بنده که چندین سال است که فوت شده است خریداری نموده بود و یک برگه تقریبا کوچکتر از نصف برگ به عنوان دست نویس بین خودشان نوشته بوداند و یک نفر شاهد هم امضا و اثر انگشت اودر زیر برگه موجود میباشد و مهر شورا روستا که به رحمت خدا رفته است، در پشت برگه میباشد و اثر انگشت عموی بنده که زیر برگه موجود میباشد و مبلغ زمین خریداری شده را نوشته است و موقعیت جغرافیایی زمین را هم نوشته است. بعد از گذشت چند سال این زمین پدر بنده را پسرعمه بنده تصرف مینماید و غصب مینماید و به شخص دیگری میفروشد و او در ان زمین خانه زو طبقه میسازد، ایا برای اثبات در مراجع قانونی به انگشت نگاری عموی خدا بیامرز بنده نیاز هست و چه دلایل دیگری برای اثبات این امر در مراجع قانونی احتیاج میباشد؟ او با پول این زمین کامیون خریده است و به او اعتراض نمودیم و به پدر و مادر بنده گفته که بجایش زمین دیگری میدهم اما دروغ میگوید و الان از قول او سه سال است که میگذرد و همه او را میشناسند که کلاهبردار است. چون او نفوذ دارد پدرم شکایتش را پیگیری نکرد و انصراف داد ، اگر وکالت به بنده بدهد بنده میتوانم پیگیر شکایت شوم ؟ با تشکر اگر راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

یا خود پدر باید شکایت کند یا وکیل دادگستری بگیرد شما نمیتوانید بوکالت از پدر شکایت کنید چراکه دادگاه یا خود شخص یا وکیل دادگستری را میپذیرد.
درخصوص اثبات اثر انگشت کلیه خطوط و اثر انگشت را با اسناد مسلم الصدور و اسناد رسمی قبلی اشخاص تطبیق میدن.
لذا بهتر مدارک رو به وکیل ارائه کنید و شکایت کنید.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09122219001)