مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر دادگاه

با سلام بنده محرم پارسال در ارتباط پرونده ضرب جرح با سلاح سرد از متهم شکایت کردم ک حکم یکسال زندان و پرداخت دیه محکوم شد شاهد هم داشتم در ماجرا متهم درخواست تجدید نظر داده و پرونده بعد از رفتن ب استان برگشت و تعیین وقت رسیدگی داده در همان دادگاهی ک حکم صادر شده میخواستم ببینم تجدید نظرش قبول شده یان ؟؟حالا باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه پرونده مجدد به دادگاه صادرکننده برگشت داده شده، احتمالا نقص در تحقیقات وجود داشته و بله تجدیدنظرخواهی مورد قبول واقع شده است