مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام
من برج 11 سال 98 خودرویی را خریدم و با استفاده از وکالت فروش و تعویض پلاک بدون تاریخ انقضا ، خودرو را تحویل گرفتم.
تا الان اقدام به تعویض پلاک نکردم و پلاک هنوز به نام فروشنده هست ، حالا بدلیل بدهی مالک قبلی به یک نفر ، خودرو فوق که در اختیار بنده هست بعنوان اموال ایشان توقیف شده.

آیا من میتوانم با استفاده از وکالت فروش که دارم و مبایعه نامه خودرو خودم را ترخیص کنم؟

شایان ذکر است که فروشنده خودرو به هیچ عنوان جواب تلفن را نمیدهد

لطفا راهنمایی بفرمایید