مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خانه

سلام بنده پارسال خونه اجاره دادم به مبلغ 12 میلیون رهن کامل در پرند دوماه پیش مستاجر گفت بهم پول بده بلند بشم منم 5 میلیون دادم الان دوماه میگذره ولی هنوز بلند نشده برج 5 امسال مهلتش تمام میشه بعد قولنامه ما هم دستی بین خودمون نوشتیم میخواستم ببینم میتونه بلند نشه یا بگه به من پول نداده آیا قولنامه دستی اعتبار داره با دوتا شاهد که دارم بعد من به حسابش پول ریختم امضا نگرفتم فقط قبض بانک رو دارم لطفا خیلی لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام

قولنامه دستی اعتبار دارد. البته باید متن قولنامه مطالعه شود تا امکان اظهارنظر باشد. با 2 نفر شاهد می توان فیش بانکی را اثبات کرد که بابت پرداخت قسمتی از رهن خونه بوده است. موفق باشید.