مشاوره حقوقی رایگان - فروش پارکینگ اضافه توسط سازنده

با سلام و احترام
اینجانب یکی از آپارتمان های یک مجتمع ده واحدی را خریداری کرده ام که همه واحدها پارکینگ اختصاصی دارند و 3 پارکینگ اضافه طبق پلان در مجتمع وجود دارد که سازنده پیشنهاد فروش به دیگر مالکان را داده است. میخواستم بدونم آیا سازنده از نظر قانونی میتواند چنین کاری را انجام دهد؟ در ضمن ساختمان نوساز و سند قطعی صادر نشده است فقط مجوز ساخت و عدم خلافی از شهرداری دارد.

پاسخ ها :

فروش پارکینگ اضافه توسط سازنده پارکینگ اضافه در آپارتمان پارکینگ اضافه پارکینگ در ساختمان پارکینگ