مشاوره حقوقی رایگان - متراژ خانه بعد از معامله

سلام من یک خانه فروخته ام 63 میلیون 43 میلیون دریافت کرده ام و 20 میلیون قرار برای تحویل بود . موقع معامله حرفی از متراژ نبوده تا وقتی که وقت تحویل رسید الان رفته شکایت کرده و کارشناس آورده متراژی که موقع معامله گفته شده به صورت رویتی بوده و در قولنامه 63 متر نوشته شده ولی کارشناسی که اومده 50 متر زده .. اولا من میتونم اعتراض بدم به متراژی که کارشناس زده چون خیلی کم زده شده خودم اندازه میگیرم 58 میاد .. دوم اینکه اگه 63 متری که تو قولنامه قید شده در نیاد چه اتفاقی میوفته یا چه راهکاری پیشنهاد میدین ... ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در ظرف مهلت مقرر میتوانید به نظر کارشناس اعتراض کنید.
چنانچه کم درآید مشتری حق فسخ دارد یا اینکه به مابه التفاوت قیمت توافق شود