مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کل حسابهام

با سلام من چند سال پیش یک شریک داشتم که تمام اموالمو یه شبه برد چند سال شکایت داشتیم تا این اخر کرونا امده بود من دادگاه نرفتم و متوجه رای نشدم رای بر نفع اون دزد نابکار صادر شده و من مالباخته محکوم به پرداخت 80میلیون شدم ده روز بعد از ابلاغ تمام حسابهامو مسدود کردن ( البته تهران مشغول اجرای ماده 477 رای خلاف شرع بین هستم ) الان تقاضای اعسار و تقسیط دادم و برای یک ماه دیگه وقت گذاشتن. ولی هنوز حسابهام مسدوده ایا راهی هست حسابهام زودتر باز بشه شامل حسابهای جاری و یارانه هم میشه ما خانواده 6 نفری هستیم ممنونم میشم کسی راست و حسینی جوابمو بده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طی لایحه ای از جایی که حسابها را بسته درخواست آزادی یارانه معیشتی خانواده را بکنید