مشاوره حقوقی رایگان - سوال ثبتی

سلام
پدر من ملکی رو به صورت وکالتی فروخته بعد از ان چند دست با تفویض وکالت فروخته شده که اون‌ها مبایعه نامه هم به هم‌دیگه دادن البته دو تا مبایعه‌نامه و وکالت آخر زمانی بوده که پدر من فوت شده بوده حالا نفر آخر بعد از 8 سال رفته الزام به تنظیم سند داده به دادگاه و از همه شکایت کرده از نفر اول تا آخر حالا آیا برای ما که دست اول بودیم به ‌عنوان ورثه مشکلی ایجاد می‌شه ؟
و آیا مبایعه نامه ‌ای که وکیل نوشته به کسی داده خودش باید پاسخ‌گو باشه یا موکل ؟
ممنون

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

اگر شما انتقال و فروش مبیع را تایید می کنید مشکلی لیجاد نمیشه در دادگاه حضور پیدا کنید و فروش ملک به مابعد خود را اعلام کنید