مشاوره حقوقی رایگان - استفاده غیر مجاز از سیمکارت

سلام و خسته نباشید ، یه شخص افغان که در گذشته نگهبان ما بوده از سیم کارتی که به نام من بود و من اصلا اطلاعی از وجودش نداشتم برای یک گوشی موبایل سرقتی استفاده کرده، گوشی ردیابی شد و بنده برای توضیح دادن به آگاهی رفتم و کامل توضیح دادم و بعد از آگاهی سیم کارت را سوزاندم ، پرونده در حال پیگیری است و طی تماس تلفنی از بنده خواستند شنبه برای توضیحات به دادگاه نزد بازپرس پرونده بروم، میخواستم بدونم آیا ضامنی برای ضمانت همراه داشته باشم اگر لازم است چه ضمانتی ؟ ضامن با فیش حقوقی یا سند ملک؟ ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

سلام، صرفا جهت ادای توضیحات شما را میخواهند اگر توضیحاتتان قانع کننده باشد، از شما رفع اتهام صورت خواهد گرفت در غیر اینصورت، تفهیم اتهام خواهید شد و بهتر است ضامنی همراه داشته باشید، کفیل کفایت میکند