مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

سلام الان متوجه شدم که در تاریخ ٣٠اردیبهشت سیم کارتی به اسم بنده خریداری شده و مزاحم بنده خدایی شده میتونم شکایت کنم چون به اسم خودم هست پیگیری میشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعا دارید بله تحت عنوان مزاحمت تلفنی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بله امکان پیگیری و شکایت وجود دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول فورا درخواست سوزاندن سیم کارت بدهید و بعد شکایت از استفاده کننده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
بدوا از طریق نمایندگی شرکت مربوطه موضوع را پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله شکایت کنید و اعلام کنید پیگیری شود اطلاع ندارید...

ناصر امامی فرد

جناب آقای ناصر امامی فرد :

سلام ، در خرید سیم کارت متقاضی اقدام به تکمیل و امضای فرمی مینماید که در اینصورت ( عدم اقدام به خرید سیم کارت از جانب شما با وصف ثبت ان ، بنام تان ) میتوانید شکایت جعل و استفاده از مجعول نمایید تا بررسی های لازم صورت پذیرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ابتدا سیم کارت رو بسوزانید سپس شکایت نمایید برای توضیحات تکمیلی مشاوره تلفنی داشته باشید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اعلام کنید که از موضوع اطلاع نداشتید.
می توانید طرح شکایت کنید.سیم کارت نیز باید سوزانده شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ علی الظاهر مدارک بر علیه شما است ؛ چرا که سیم کارت به نام شما است . بایستی عدم مالکیت خود را بر روی سیم کارت با مدارک به اثبات برسانید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق اپراتور مربوطه اقدام به سوزاندن سیمکارت نمایید و سپس اقدامات لازم را پیگیری کنید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

با مراجعه به مخابرات نسبت به غیر فعال کردن سیم اقدام کنید

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

بله و در صورت اثبات این مساله از جانب شما حتما محکوم خواهند شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه در گذشته مطرح و بیان شده است . همان طور که قبلا اشاره شد خیر ؛ علی الظاهر مدارک بر علیه شما است ؛ چرا که سیم کارت به نام شما است . بایستی عدم مالکیت خود را بر روی سیم کارت با مدارک به اثبات برسانید .

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ، بله امکان طرح شکایت و پیگیری وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در گذشته پاسخ داده شد که خیر؛ علی‌الظاهر مدارک بر علیه شما است؛ چرا که سیم کارت به نام شما است. بایستی عدم مالکیت خود را بر روی سیم کارت با مدارک به اثبات برسانید.

فاطمه طباطبایی نیک

سرکار خانم فاطمه طباطبایی نیک :

سلام شما در اولین فرصت سیم کارت را بسوزانید تا بعدا دچار مشکل نشوید. در خصوص شکایت هم اگر ابتدا سیم کارت را بسوزانید به نظر بهتر باشه برای روند کارتون .

احمدرضا گل شیرازی

جناب آقای احمدرضا گل شیرازی :

سلام ، به دلیل اینکه سیم کارت به اسم شماست بار اثبات این موضوع به عهده ی شما می باشد .