مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پیگیری موضوع توهین به کارمندان دولت

با سلام. من یک کارمند پیمانی دولت هستم. و در موردی ، یکی از کارمندان رسمی همان محل کارم در حین انجام وظیفه اقدام به توهین و فحاشی و اختلال در کار من نموده است.
من این مورد را از چه طریق هایی می توانم پیگیری نمایم و شکایت نمایم؟ ( شکایت باید از طریق واحدهای داخلی مجموعه انجام شود و یا نهادهای خارج از مجموعه کاری؟)

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام هم میتوانید به بازرسی همان اداره مراجعه کنید و هم به مراجع قضایی