مشاوره حقوقی رایگان - آیا نظر پزشکی قانونی برای اثبات عسر و حرج کافی است؟

سلام خدمت وکلای محترم
زوجه هستم و قصد جدایی از همسرم رو دارم
متاسفانه ایشون حاضر به طلاق توافقی نشدن. حالا مجبورم برای طلاق یک طرفه اقدام کنم و حق طلاق هم ندارم.

با وجود کتکای زیادی که از ایشون خوردم و رفتارای نامتعارفی که در طول زندگی داشتن ولی هیچوقت شکایتی نکردم و پزشکی قانونی نرفتم. تنها مدرکی که دارم و چیزیکه میتونم بهش استناد کنم اختلال شخصیت پارانویید ایشون هست که توی کمیسیون 3نفره پزشکی قانونی ثابت شده و بر مبنای همون هم رای دادگاه تمکین به نفع من صادر شد که قاضی تایید کرده بود که وجود ضرر جانی و شرافتی منتفی نمیباشد.

مهریه بنده 200 سکه هست و قصد داشتم نیمی رو بذل کنم و نیمی رو با دادخواست طلاق مطالبه کنم.

سوالم اینه با توجه به تجربه متخصصین محترم؛ ازونجا که من مطمئنم در صورت ارجاع مجدد همسرم به پزشکی قانونی مساله وجود عسر و حرج از نظر کارشناسا تایید میشه، آیا نیازه که بنده کل مهریه رو بذل کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه پزشکی قانونی اختلال شخصیتی و رفتاری و بیماری روانی ایشان را تائید بله. از موارد عسر و حرج است