مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون

با سلام من کارشناسی ارشد مهندسی برق مخابرات دارم؛ و معافیت سربازی هم به دلیل کفالت سال ها پیش گرفتم و هیچ سابقه مشکلات روانی هم نداشتم. 4 سال پیش برای تمدید گواهینامه مراجعه کردم ولی چون اون روز استرس داشتم دکتر من رو به کمیسیون ارجاع داد ( البته خودش هم پشیمون شد بلافاصله بعد از این که نوشت....) و به من گواهینامه 4 ساله دادن حالا می خواستم بدونم این دفعه هم که بخوام تمدید کنم بازم باید برم کمیسیون همه مراحل رو طی کنم؟ ازین به بعد هر چهار سال باید این برنامه رو داشته باشم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام خیر نیازی به کمیسیون مجدد نیست و اگر هم باشد مشکلی نیست