مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت اجرای اقدامات خلاف قانون

با سلام و احترام
الف ) در پرونده ای متهم به اتهام جعل در شعبه بازپرسی در جریان است اگر در حین تحقیقات علیه متهم پرونده جعل دیگری کشف شود. بازپرس چه اقدامی باید انجام دهد. و آیا رسیدگی به اتهامات مشابه متهم در یک دادگاه بعمل خواهد آمد
ب ) اگر قاضی دستور رفع نقص پرونده را صادر کند و برای کارشناسی و احضار شاکی جهت ارائه اصل سند جعلی تکمیل تحقیقات را از دادسرا بخواهد و پرونده را به دادسرا عودت دهد. ولی به دلایلی بازپرس رفع نقص نکند و قاضی هم بدون توجه به دستوری که خود داده است به رفع نقص اهمیت ندهد. و بدون نظر کارشناسی رای صادر کند. آیا این مورد از مصادیق تخلف میباشد. و ضمانت اجرای تحقیقاتی که انجام شده چگونه خواهد بود؟
ج) اگر قاضی در رای خود (فقط و فقط) به شهادت شهود و اقرار متهم استناد کند. طبق قانون استماع آن توسط قاضی الزامی است. ولی چنانچه قاضی به اظهارات شخصی در دادسرا استناد کند در حالیکه خود قاضی در جلسه دادگاه وی را احضار نکند. و به اقرار متهم در دادسرا استناد کند در حالیکه متهم در دادگاه منکر شده است. ضمانت اجرایی چنین حکمی چیست؟
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

ضمانت اجرای اقدام خلاف قانون عدم رفع نقص پرونده کشف جرم دیگر در حین رسیدگی جعل سند جعلی