مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بهزیستی

سلام پسر4 ساله منو یک ماه پیش گم شده بود کلانتری پیداش کرده بود رفتم بگیرم چون مدارک نداشتم دادنش بهزیستی امانت تا من مدارکم بگیرم دوهفته پیش مدارکم گرفتم قاضی دستور ترخیص بعد از بازدید منزل و ازمایش اعتیاد داد ازمایش دادم برای بازدید نمیان تو این مدت هربار رفتم پسرم ببینم یه بهونه اوردن دیروز گفتم میخوام بچه ام ببینم بچه ام اوردن ولی نصف صورت زخم بود سوال کردم میگن یه گله بچه هستن دیگه از این اتفاق ها می افته

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در بازی بین بچه ها اتفاق افتاده باشد مسئولین بهزیستی جرمی مرتکب نشده اند