مشاوره حقوقی رایگان - اختصاص دو پارکینگ به 4 واحد در مبایعه نامه

با سلام و عرض ادب
سال 93 واحد 37 متری از یک آپارتمان 8 واحدی را خریدم در مبایعه نامه پارکینگ ثبت شده ولی الان که سال 99 هست سند زدن برای واحد ما نزدند و گویا مالک 4 واحد پایینی به تمام واحدها پارکینگ و انباری در مبایعه نامه داده است ولی در سند زدن تنها دوپارکینگ داشته که به یکی از واحدهای بزرگ 83 متری و یک واحد 37 متری داده من مایل به دریافت خسارت نیستم فقط پارکینگ میخواهم. در ضمن فروشنده واحد ما کتمان می کرد که سند زده و پس از مراجعه به محضر معلوم شد که دو واحد سند خورده. این کار جرم نیست چرا به ما اعلام نکرده است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چرا تحت عنوان کلاهبرداری از فروشنده شکایت کن