مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی نسبت رد اعسار از هزینه واخواهی

سال 95 جهت انجام کاری تعداد 2 فقره چک در وجه شخصی صادر کردم که ایشان چکها را به شخص دیگری تحویل داده که برگشت و دادخواست صادر شده است.
با توجه به عدم حضور بنده در جلسه اول دادرسی، بنده در موعد مقرر با ذکر دلیل اینکه شخص اول تعهداتش را انجام نداده و ملزم به استرداد چکها می باشد، تقاضای واخواهی و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دادم، که در وقت بررسی، بدلیل عدم توضیحات مناسب از جانب شهود و عدم یقین به اعسار، تقاضای بنده باطل اعلام شده است.
اکنون میخواهم از فرصت تجدید نظر استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید که چه درخواستی ارائه کنم و با چه مضمونی؟ و همچنین چه مدارکی؟ و اینکه شهود را چگونه توجیه کنم که چه توضیحی بدهند که مورد قبول واقع شود؟
(بنده و همسرم بدلیل مشکلات مالی اخیر دارای وام های معوق هستیم که بانک عامل هر کدام اقدامات خود را از قبیل کسر از حقوق ضامنین و همچنین پیگیری تضامین چک و سفته را انجام داده اند، آیا پرینت مربوط و یا کپی نامه های صادر شده در این ضمینه میتواند مدرکی دال بر صحت ادعای بنده باشد؟)

پاسخ ها :

مجید شهسواری

مجید شهسواری :

سلام، شهود بایستی بطور کامل از نحوه آشنایی شما با هم و مدت آشنایی و میزان درآمد و هزینه کرد ماهیانه ی شما به دادگاه ارایه بده و بصراحت اعلام کنن که به چه علت شما توان پرداخت هزینه دادرسی رو ندارید