مشاوره حقوقی رایگان - میزان سنوات در حالتی که شرکت تغییر اسم داده

با سلام و خدا قوت ، شرکت ما پارسال تغییر اسم داده و حالا میخواهند سنوات 5 سال گذشته ما را با نرخ پارسال بدهند و میگویند شما فقط یکسال با شرکت جدید قرارداد دارید و سنوات شما مربوط به شرکت قبلی میباشد ، میخواستم بدونم در این شرایط که شرکت برای فرار مالیاتی اسم شرکت را فقط عوض کرده سنوات 5 سال ما باید با نرخ پارسال حساب شود ؟ درصورتیکه در این زمینه قانون و یا بخشنامه ای وجود دارد که بنده بتوانم استناد به آن کنم ، لطفا راهنمایی فرمایید / با تشکر فراوان

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
سنوات رااصولاهرساله درپایان می دهندوبراساس نرخ حقوق کارگردرهمان سال محاسبه می کنندوتغییرنام ربطی به مطالبات شماندارد