مشاوره حقوقی رایگان - سنوات شرکتی که تغییر اسم داده

با سلام و خدا قوت ، شرکت ما پارسال تغییر اسم داده و بنده 6 سال است که در این شرکت کار میکنم اخیرا میخواهند سنوات 5 سال ما رو با نرخ پارسال بدهند ( به غیر از سنوات امسال که با نام جدید شرکت میباشد ) میخواستم بدونم اینکار صحیح است یا نه :

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
بعضی شرکت ها سنوات کارگر خود را همان سال و هر سال پرداخت می نمایند و اینکه می فرمایید سنوات ما را راه به نرخ پارسال بدهند چون سنوات مربوط به سال قبل است به همان سال می‌دهند ولی اگر سنوات امسال را بخواهند به نرخ پارسال بدهند �‌توانید به وزارت کار و تامین اجتماعی دادخواست بدهید.