مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عقب نشینی ملک

با سلام. ما در یکی از روستاهای شیراز زمینی به مساحت 760 متر رو خریدم. الان نزدیک به 600 متر از این زمین در طرح هادی قرار داره و باید عقب نشینی بشه. ولی در قبال این عقب نشینی هیچ خسارتی به ما نمیدن. آیا این دهیاری روستا این حق رو داره؟

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

با سلام، طرح هادی روستا شبیه طرح جامع و تفصیلی شهرداری شهر هاست، عموما هرگاه شهرداری با طرح تفصیلی ملک شخصی را متصرف شود الزاما قیمت آن را پرداخت مینماید ، این موضوع هم بهمین شکل عمل می‌شود و میبایست دعوای مطالبه قیمت ملک را علیه دهیاری و بخشداری آن حوزه مطرح نمایید در دادگاه به کارشناس ارجاع و قیمت آن مقدار از ملک مشخص و به پرداخت آن محکوم می‌شوند